NuGelre

    1. NuGelre

Als partner van Visser & Smit Hanab zijn we in juli 2023 gestart met het project Rivierenland als onderdeel van het programma NuGelre-Helix HNH voor netbeheerder Liander. Dit programma voorziet in de aanleg van ca. 4.000 kilometer middenspanningsroutes om knelpunten in het netwerk op te lossen. De komende 6 tot 12 jaar zullen wij samen met Visser & Smit Hanab zo’n 800 km route voor onze rekening nemen.

Naast het realiseren van middenspanningsroutes zullen wij deelnemen en leiding gaan geven, als onderdeel van het verschuiven in de keten, aan bouwteams om te komen tot haalbare en maakbare realisatieontwerpen. Om vanaf het begin te kunnen versnellen hebben we al in de transitiefase een Taskforce opgezet om onze bijdrage te kunnen leveren aan de ontwerpfase die al in volle gang was. Begin november gaat ‘de eerste kabel de grond in.

Naast leden van het kern-, bouw en realisatieteam beschikt Van Geleuken Energie en Water over een pool van monteurs (AVP-ers???) die we flexibel kunnen inzetten op dit fantastische project. De grondwerkzaamheden worden uitgevoerd door onze eigen medewerkers aangevuld met lokale partners.

Klantenservice