Werken bij van Geleuken Energie en Water

Bij Van Geleuken Energie en Water laten we zien dat we net dat beetje extra doen. We zetten stappen voor onze opdrachtgevers en medewerkers, wat resulteert in langdurige relaties en loyaliteit. Wij hechten waarde aan onze medewerkers en streven naar kwaliteit en werkplezier.

Van Geleuken Energie en Water kenmerkt zich door een informele bedrijfscultuur. Onze deuren staan altijd open, en er is een directe communicatielijn. Met een platte bedrijfsstructuur geloven we sterk in de gelijkwaardigheid van elke collega, van grondwerker tot directeur. Samenwerking, oprechte aandacht, en communicatie zijn voor ons onmisbaar om optimale resultaten te behalen.

Meer over ons

Wat wordt jouw rol als gas-waterfitter?

Jij krijgt de verantwoordelijkheid voor de aanleg en het onderhoud van gas- en waterleidingen, zowel in hoofd- als dienstleidingen. Deze cruciale functie vereist een vakman met oog voor detail en veiligheid. Samen met je collega's waarborg je de correcte en efficiënte uitvoering van diverse projecten, volgens tekeningen en veiligheidsrichtlijnen.

Wat verwachten wij van jou als gas water monteur?

  • Aantoonbare ervaring als gas-watermonteur (hoofd- en dienstleidingen).
  • Bekend met technische procedures, ontwikkelingen en de basisveiligheid VCA;
  • Rijbewijs B (E).

Maar voor ons is niet alleen wat je hebt, maar ook wie je bent van groot belang! Om deze functie goed te vervullen, zoeken we iemand die:

  • Een echte aanpakker is;
  • Een collegiale en flexibele houding heeft;
  • Secuur werkt en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel bezit.

Wat bieden wij jou?

  • Kansen voor doorgroei en opleiding;
  • Een salaris dat aansluit bij jouw ervaring (boven CAO niveau);
  • Een uitdagende functie in en rondom Velddriel, Gelderland. 

Vacature GWW Monteur: Geïnteresseerd in onze vacatures fitter?

Interesse in onze gas-water fitter vacatures? Aarzel niet en stuur ons een e-mail op werken@geleuken.com, vergezeld van je motivatie en CV. Misschien ben jij wel de GWW-fitter die perfect in ons team past! Naast vacature GWW Monteur hebben we nog diverse andere vacatures zoals vacature kraanmachinst, vacature grondwerker en meer. 

Onze vacatures

Certificatie en kwaliteit
Aboma CKB VCA RVA
Neem een kijkje

Ons werk in beeld

Dagelijks zijn we bezig met het ontwerpen en realiseren van boven- en ondergrondse infrastructuur die optimaal functioneert en voldoet aan de verwachting van haar gebruikers en beheerders. We kunnen hierover veel vertellen maar wat beelden zeggen ook in dit geval meer dan duizend woorden: 

Van Geleuken Energie en Water
Klantenservice