Wat wij doen

Aanleg kabels en leidingen

Van Geleuken Energie en Water beschikt over alle benodigde certificaten en erkenningen die nodig zijn voor de aanleg van kabels en leidingen. Wij weten wat er nodig is en welke voorbereidingen we moeten treffen. Met een gedegen projectplan, transparante begroting en heldere afspraken zorgen wij voor de aanleg en montage van de juiste kabel- en leidinginfrastructuur. Denk hierbij aan: 

  • Midden- en laagspanning; 
  • Openbare verlichting; 
  • Informatie- en datakabels; 
  • Gas- en waterleidingen.
Energie en Water

Design & construct

Van Geleuken Energie en Water heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van integrale projecten. Met onze multidisciplinaire IPM-teams zijn wij in staat om vakkundig design & construct- projecten te realiseren. We doen dat zelfstandig maar het liefst in bouwteamverband in samenwerking met de opdrachtgever om tot de meest efficiënte oplossing te komen. Onze expertise op het gebied van bouwteams vormt een toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.

 

Ontwikkeling private infrastructuurprojecten

Advies & projectbegeleiding

Voor de ontwikkeling van private infrastructuurprojecten, zoals de aanleg van de ondergrondse infrastructuur van bijvoorbeeld een vakantie-, zon- of windpark kunt u bij ons terecht. In samenwerking met de opdrachtgever ontwikkelen, ontwerpen en realiseren wij het gehele project. Wij verzorgen de afstemming met betrokken partijen waaronder de netbeheerder en het bevoegd gezag.

Neem een kijkje

Ons werk in beeld

Dagelijks zijn we bezig met het ontwerpen en realiseren van boven- en ondergrondse infrastructuur die optimaal functioneert en voldoet aan de verwachting van haar gebruikers en beheerders. Maar een beeld zegt meer dan duizend woorden:

Van Geleuken Energie en Water
Up-to-date Bekijk het laatste nieuws
Alle nieuwsartikelen
Klantenservice