Wat we willen bereiken De leidende filosofie

Visie

Het bouwen een veilig en integraal transportsysteem voor gebruik van water en energie. Voor ons en onze kinderen. Voor nu en in de toekomst.

De boven- en ondergrondse infrastructuur is randvoorwaardelijk om mensen te voorzien in een deel van hun dagelijkse levensbehoeften: water en energie. De pijlers, onze kernwaarden, die onze visie ondersteunen zijn: veiligheid, kwaliteit, eigenaarschap, eerlijkheid, samenwerken en communicatie.

Wat we doen Ons doel en de reikwijdte van ons werk

Missie

Van Geleuken ontwerpt, realiseert en onderhoudt boven- en ondergrondse infrastructuur die optimaal functioneert en voldoet aan de verwachting van haar gebruikers en beheerders.

Hoe we ons doel bereiken Kwaliteit is leidend

Strategie

We combineren kennis en ervaring van onze mensen, de klantvraag en procesbeheersing optimaal. De waarde van de oplossing die hierbij ontstaat komt tot uitdrukking in toename van aantoonbare kwaliteit, beschikbare tijd en geld binnen het primaire proces van onze opdrachtgever en de verbetering van onze boven- en ondergrondse infrastructurele omgeving.

Neem een kijkje

Ons werk in beeld

Dagelijks zijn we bezig met het ontwerpen en realiseren van boven- en ondergrondse infrastructuur die optimaal functioneert en voldoet aan de verwachting van haar gebruikers en beheerders. Maar een beeld zegt meer dan duizend woorden:

Van Geleuken Energie en Water
Kwaliteitsborging

Onze certificaten

De toewijding van Van Geleuken Energie en Water aan duurzaamheid wordt duidelijk weerspiegeld in de reeks indrukwekkende certificeringen die we hebben behaald. Door onze onophoudelijke inspanningen om te voldoen aan de strengste normen en onze voortdurende zoektocht naar verbetering, hebben we erkenning gekregen op nationaal en internationaal niveau.

Bekijk onze certificaten

Up-to-date Bekijk het laatste nieuws
Alle nieuwsartikelen
Klantenservice