Vacature kraanmachinist: werken bij Van Geleuken Energie en Water

Bij Van Geleuken Enerige en Water laten we zien dat we net dat beetje extra doen. Onze toewijding aan medewerkers en opdrachtgevers komt tot uiting in de loyale medewerkers en trouwe opdrachtgevers die we koesteren. Een open communicatie is voor ons essentieel, waarbij gelijkheid centraal staat. Onze platte bedrijfscultuur, van grondwerker tot directeur, benadrukt dat we elkaar nodig hebben voor succes. Samenwerking, aandacht en communicatie vormen de pijlers voor het bereiken van optimale resultaten. We streven we naar duurzame samenwerkingen en bieden we de kans op een vast contract met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Je ontvangt een bedrijfsbus en geniet van veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Deze positie biedt niet alleen de mogelijkheid om te werken in een groeiend en financieel gezond bedrijf, maar ook een unieke kans voor leren en werken met baangarantie. Ontdek de mogelijkheden bij ons!

Onze vacatures

Taken en verantwoordelijken machinist minigraver of kraanmachinist

Als machinist minigraver of (rups)kraanmachinist bij Van Geleuken Energie en Water speel je een cruciale rol in diverse infraprojecten. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt graven en dichten van sleuven met de minigraver. Indien nodig ondersteun je je collega's met handmatig grondwerk. Samen zorgen jullie voor een soepele voortgang en optimale samenwerking binnen het project. Veiligheid, orde en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Als jij houdt van aanpakken, graag in de buitenlucht werkt en ervaring hebt op de machine, wacht dan niet langer en reageer snel!

Zelfstandig ondernemer en zin in een nieuwe uitdaging? We zijn nieuwsgierig naar jouw aanbod! Laat ons weten wat jij te bieden hebt, en we kijken ernaar uit om je een aantrekkelijk voorstel te doen. Want bij Van Geleuken Energie en Water staan de deuren open voor talent, ongeacht je huidige werkstatus. Laat je ondernemerschap samenkomen met ons enthousiaste team en ontdek de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben!

Als (rups)kraanmachinist verwachten we het volgende van je:

 • Machinisten diploma;
 • Professionaliteit en flexibiliteit;
 • Dat zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken;
 • Een echte aanpakkersmentaliteit;
 • In het bezit van rijbewijs BE;
 • VCA-certificaat;
 • MBO werk- en denkniveau.

Wil je kraanmachinist worden maar mis je nog de vereiste certificaten? Via onze kraanmachinist opleiding behaal je alle benodigde certificaten. Voor meer informatie hierover, neem gerust contact met ons op.

Wat heeft van Geleuken Energie en Water te bieden?

 • Een aangename werkomgeving;
 • Een competitief salaris;
 • Een zelfstandige en uitdagende functie;
 • Kansen voor opleiding en doorgroei;
 • Een veelbelovende toekomst.

Ben je geïnteresseerd in een van onze vacaturec voor machinist GWW, kraanmachinist, rupskraan machinist of machinist minigraver? Aarzel dan niet en stuur je motivatie en CV naar werken@geleuken.com. We kijken uit naar jouw sollicitatie en het eventuele vervolg op deze boeiende functie!

Onze vacatures

Certificatie en kwaliteit
Aboma CKB VCA RVA
Neem een kijkje

Ons werk in beeld

Dagelijks zijn we bezig met het ontwerpen en realiseren van boven- en ondergrondse infrastructuur die optimaal functioneert en voldoet aan de verwachting van haar gebruikers en beheerders. We kunnen hierover veel vertellen maar wat beelden zeggen ook in dit geval meer dan duizend woorden:

Van Geleuken Energie en Water
Klantenservice