De energietransitie brengt enorme uitdagingen met zich mee en Nederland moet de komende jaren flink op de schop. Dat was de reden dat in 2022 Edwin Claessens en Yvonne Vinclair Van Geleuken Energie en Water hebben opgericht. “Wij gaan de transitie-uitdaging samen met onze opdrachtgevers graag aan”, vertelt Yvonne. “Samen is voor ons daarbij het kernwoord.”
“Wij zijn een partner voor onze opdrachtgevers”, aldus Yvonne. “We denken mee en nemen onze verantwoordelijkheid. We hebben korte lijnen en pakken snel door. Dat we productiviteit en resultaat belangrijk vinden spreekt voor zich maar we nemen het welzijn van de mens en het milieu daarin altijd mee. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.”

Ontwikkeling

Yvonne benadrukt dat de medewerkers continue in ontwikkeling zijn. “We bieden kwaliteit. We investeren in onze mensen, denken in kansen en mogelijkheden! Middels opleiding, praktijkervaring en bijscholing groeien we naar een mooie duurzame toekomst.”  Dat niet alles in het teken van werk staat is vanzelfsprekend. “Wij hechten natuurlijk veel belang aan het welzijn van onze werknemers. Met plezier werken en een goede privé-werkbalans, dat is wat we willen.”

Terug naar overzicht
Klantenservice